Juhlapaikka täynnä tunnelmaa Tampereen keskustassa

Ota yhteyttä

Tallipihan kahvila auttaa sinua järjestämään onnistuneet yksityistilaisuudet ja perhejuhlat. Varaa aika omaan tilaisuuteesi hyvissä ajoin. Kahvilassa on viihtyisä kabinetti n. 12 hengelle. Kabinetin lisäksi muut kahvilat tilat ovat muokattavissa mahdollisuuksien mukaan tilaisuuteenne sopiviksi.

Yhteydenotot nopeimmin ja mieluiten puhelimitse 0400-973517(kahvila). Tilamme soveltuvat myös kokouksen pitämiseen. Tila- ja tarjoiluongelmat ratkeavat kätevällä tavalla, kun varaat kokouspaikan hyvien yhteyksien päästä Tampereen keskustasta.

Me tarjoamme kaikille vieraillemme entisaikojen juhlavan tunnelman ja perheyrityksen aidon palvelun. Voitte tiedustella oman tilaisuutenne teemaan sopivaa tarjoiluehdotusta toiveidenne mukaan. Kaikki ruoka-annokset ja leivonnaiset ovat vähintäänkin vähälaktoosisia ja usein laktoosittomia ja gluteenittomia. Muut erikoisruokavaliot pyrimme toteuttamaan pyynnöstäsi. Allergeenejä osasta tuotteistamme löytyy mutta niistä saat asiantuntevaa tietoa henkilökunnaltamme. Uudistamme esim. keittolounaslistaamme aika ajoin sekä sesongin mukaan, joten oikeudet muutoksiin pidätetään. Ota yhteyttä mieluiten puhelimitse +358400840551 ja kysy lisää. Tervetuloa viihtymään!