Terassi ja entisaikojen tunnelmaa Tampereella

Vehreän puuston ja omenapuutarhan ympäröimät koristeelliset puurakennukset ja viihtyisä terassi luovat puitteet Tallipihan Kahvilan rennolle tunnelmalle. Tunnelman lisäksi voit nauttia itse tehdyistä leivonnaisista, lasillisesta huolella valittua viiniä tai muita virvokkeita. Päivittäin tarjolla on herkullinen salaatti- ja keittolounas, jonka voit syödä sisällä kahvilassa tai sään suosiessa terassillamme.

Vohveli- ja jäätelökioski palvelee terassilla

Terassi tarjoaa viihtyisän näkymän Tallipihan päivittäiselle elämälle. Tapahtumien yhteydessä terassilla valmistetaan esimerkiksi herkullista loimulohta ja perunasalaattia tai muita grilliherkkuja. Herkkukioskit ovat avoinna Tallipihan tapahtumien yhteydessä ja kesällä joka päivä säävarauksella. Aurinkoisen palvelun lisäksi suussa sulavia vohveleita, artesaanijäätelöitä ruotsalaiselta Sialta, Suomen Jäätelö Oy:ltä tai italialaiselta Sivieromarialta ja  kahvia, teetä, kaakaota, erivahvuisia virvokkeita. Kahvilassa ja terassilla on A-oikeudet. 

Tervetuloa nauttimaan kiireettömän keskustakeitaan antimista!

Asiakkaamme suosittelevat (Osuma)

"Viihtyisä, rauhallinen miljöö, erinomaisen hyvää kahvia ja tarjolla lukuisia hyviä, itse tehtyjä leivonnaisia ja piirakoita. Kesällä terassilla sopivasti suojaa auringolta. Kaiken kruunaa ystävällinen ja iloinen palvelu. Suosittelen vahvasti kaikille jotka eivät paikkaa tunne!"

Suosittele meitä

Ma:
09:0020:00
Ti:
09:0020:00
Ke:
09:0020:00
To:
09:0020:00
Pe:
09:0020:00
La:
09:0020:00
Su:
10:0020:00

Osuma.fi

Facebook